Skip to main content

Er gaat een video viraal van een dame die deelt dat ze veel geld bespaard door zes keer per week te daten. Veel mannen betalen namelijk als ze op date gaan met een vrouw. Ze vertelt dat ze tussen 2016 en 2018 geen enkel bezoek heeft gebracht aan de supermarkt omdat ze zoveel uiteten ging.

Slimme dame ging 6 keer per week op date

De dame in kwestie doet haar verhaal op TikTok. Vivian Tu, op TikTok bekend als YourRichBFF, heeft een manier gevonden om voortaan gratis te eten: ze gaat 6 keer per week op date. En dat al twee jaar lang.

Ze heeft tussen 2016 en 2018 geen enkel bezoek gebracht aan de supermarkt. Door met mannen uit eten te gaan, heeft ze zo’n 150 dollar per week bespaard. Ze vertelt er wel bij dat het nooit haar intentie is geweest om op date te gaan voor gratis eten, maar dat het wel een mooie bijkomstigheid is.

Controversiële video slimme dame

Vivian vertelt dat ze deze controversiële video voor de grap maakt. Ze is namelijk wel echt op zoek naar de liefde. Ze begon met datingapps toen ze naar New York verhuisde. Ze zou toen al door hebben gehad dat ze veel gratis kreeg door zoveel mogelijk te daten. Ze vertelt dat ze niet op zoek was naar gratis eten, maar dat ze dit tijdens het daten opviel en vandaar vertelt ze dit verhaal met al haar volgers.

Bekijk hier de beelden

@yourrichbff

Between 2016-2018 I didnt buy groceries once. Probably saved about $150 a week. #money #lifehack #finance #dating #nyc

♬ jealous girl lana del rey – h.🦦

Bron: Daily Mail, TikTok, VKmag