Skip to main content

Een jonge dame heeft een wel hele bijzondere video gemaakt, zonder het zelf zo bedoeld te hebben. Nietsvermoedend filmt ze haar beste vriendin in de tram als ze danst in de buurt van een wildvreemde jonge man, die dat wel héél erg leuk vindt om te zien. Even later zijn ze verliefd in een bar te zien.

Dame filmt vriendin in tram

Het gebeurt in een tram in de Australische stad Sydney. Als de vriendin van de filmende dame na een paar drankjes zin heeft om een dansje te doen in de tram mag ze natuurlijk haar gang gaan. Een leuk filmpje voor op Facebook, Instagram of Tiktok, maar ook het begin van een romance zo blijkt!

Wildvreemde man verliefd

De jonge man die het dansje ziet is namelijk zo onder de indruk van deze dansende dame dat hij haar heeft benaderd, en er blijkt wederzijdse interesse te zijn. De twee zijn namelijk even later op een andere video in een bar intiem met elkaar te zien. De video’s zijn 23 miljoen keer en 4 miljoen keer bekeken en een nieuw liefdeskoppel is het resultaat.

Bekijk hier de video’s

@ashbeacs

Replying to @s h a r k 🦈 the update you guys are all waiting for …. tram girl and tram boy have reunited, and havent left eachothers side. Stay tuned for more of this love story #meetcute #booktok #tramgirl #tramboy

♬ Until I Found You – Stephen Sanchez

Via