Skip to main content

Op TikTok gaat er een video viraal waarin vrouwelijke huisgenotes een grap uithalen met een andere huisgenoot. Een jongen is op bezoek bij 1 van de huisgenoten om te daten. De huisgenoten hebben een speaker in de slaapkamer gezet om muziek tijdens de date als verrassing te laten afspelen.

Huisgenoten halen

Het zal best leuk zijn om met huisgenoten te wonen, maar de dame in kwestie was op dit moment niet blij met haar huisgenoten terwijl ze een date had. Er is namelijk een jongen bij haar in de slaapkamer en er gaat vervolgens keiharde muziek aan van The Vengaboys. De twee huisgenoten die dit hebben gepland kunnen hun lach niet inhouden en heb een enorme lachkick. Later spelen ze ook Hollaback Girl van Gwen Stefani af. Totdat de dame in hun kamer komt om te vragen of ze ermee kunnen stoppen, maar ze blijven doorgaan.

Veel reacties op huisgenoten

De TikTok video is inmiddels 8,4 miljoen keer bekeken. Er wordt volop gereageerd onder de video: “Zij is het die binnenstormt met het bijpassende satijnen setje aan” “De circusmuziek, ik ben dood” “Nee, want dit was zo gênant 🤣” en iemand anders schrijft: “en haar pyjama aan, je WEET dat ze probeerde in DIE stemming te komen😭” “Hij zal dit voor altijd herinneren” en iemand anders schrijft: “Ik pis in mijn broek”. Er zijn nauwelijks kritische reacties te vinden onder de video, dus de grap is online in ieder geval een succes.

Bekijk hier de beelden

@sallllllllllllllllllyy You know its funny when the wheezing and the ugly laughing comes out @lola xx @Laels #friends #greenscreenvideo #boys #boyfriends #girlfriend #girlsbelike #boyfriend #story #explore #tiktok #trending #trend ♬ original sound – sally

Bron: TikTok, Dailybuzz