Skip to main content

Er gaat een video viraal waarin een dame naar binnen gaat via een raam. Ze is haar sleutel verloren en probeert op een andere manier naar binnen te gaan. Het kan iedereen overkomen dat je je sleutel kwijtraakt, maar het is niet voor niks dat deze beelden viraal gaan.

Vrouw gaat via het raam naar binnen

In de video is te dat twee dames voor een huis staan en 1 dame probeert om via het raam naar binnen te gaan. Als je je sleutel bent vergeten moet je toch iets. Het incident wordt gefilmd door een medebewoner. Tijdens het naar binnen gaan discussiëren ze met elkaar over hoe ze het makkelijkst via het raam naar binnen kunnen gaan.

De persoon die het filmt kan haar lach niet inhouden als de dame in kwestie voor het raam hangt het bijna op een 18+ video lijkt. Totdat ze naar beneden valt en haar vriendin en de persoon die het film haar lach niet niet meer inhouden: “Ik kan niet meer ademen. Stop.”. Ze vraagt zich af of het nog goed met haar vriendin omdat ze is gevallen: “Gaat het goed? Ik kan niet meer ademen, oh my god Lisa”. De buurvrouw kan haar lach ook niet inhouden.

Alex Soze hielp iemand die zijn sleutel was vergeten

Onlangs hielp Alex Soze iemand die zijn sleutel was vergeten. Hij plaatste de beelden op YouTube. Alex staat bekend als de beste inbreker van Groningen, vandaar dat was gevraagd voor deze klus

Bekijk hier de beelden

Bekijk de volledige originele Pikante video hier