Skip to main content

Er gaat een video viraal waarin een dame live erachter komt dat haar nieuwe vriend een vrouw heeft. De video is inmiddels al 4 miljoen keer bekeken. De dame zou al een tijdje daten met de man en is in shock.

Dame is in shock

In de video vertelt Natalie Yates dat haar scharrel zijn telefoon heeft laten liggen, terwijl hij aan het douchen is. Ze in shock als ze telkens ziet dat hij wordt gebeld door zijn vrouw. Haar nummer is namelijk opgeslagen als “wifey” en daardoor is het meteen duidelijk. Ze vertelt: “Ik wist niet dat hij getrouwd was. Wie is zijn vrouw? Ik weet niet wat ik moet doen.” Ze daten inmiddels een paar weken en ze is gestrest omdat zijn vrouw blijft hem maar blijft bellen: “Zijn vrouw belt hem de hele tijd. Ze stopt niet met bellen, ik weet niet wat ik moet doen”.

Ze voelt zich slecht omdat ze nu in zijn bed ligt: “Ik wil hier gewoon weggaan, ik weet niet wat ik moet doen.” Vervolgens hoort ze dat hij stopt met douchen en stopt de video. Je zou denken dat dit verhaal echt is, maar in de reacties op TikTok wordt meerdere keren beweerd dat de dame in kwestie een actrice is. Ze zou dit soort video’s maken voor likes en bekendheid. Al met al kan het geen kwaad om af en toe even op de telefoon te kijken van je scharrel of partner te kijken, want je weet nooit of alles is zoals je denkt dat het is.

Massaal gereageerd op TikTok video

Er is veel gereageerd op de TikTok video van Natalie. Het merendeel van de reacties gaan over dat ze een actrice is, maar er zijn ook genoeg mensen denken dat de video echt is en geven haar daarom allerlei tips: “Meisjescode. Beantwoord haar en vertel het zijn vrouw” “Neem hem de telefoon en zeg dat zijn de hele tijd blijft bellen. Dan blokkeert ze hem wel meteen”. Iemand anders schrijft dat ze moeten wachten met opnemen, totdat haar scharrel weer terug is: “Wacht tot hij uit de badkamer komt en beantwoord de telefoon op de luidspreker voor hem” “Wees kalm en als hij naar buiten loopt, zeg dan gewoon ‘vrouw heeft gebeld” “Neem op en vertel haar alles en stuur haar een video van hem als hij uit de douche komt, zodat hij tegen niemand meer kan liegen.”.

Bekijk hier de beelden

Bron: TikTok, VKmag