Skip to main content

Het zal je waarschijnlijk zijn ontgaan, maar het is tegenwoordig mogelijk om een dubbel gespleten tong te hebben. Een gespleten tong kan je al een langere tijd krijgen, maar chirurgen hebben mensen eerder gewaarschuwd rondom een tongsplitsing.

Video gaat viraal

Numa Ink deelt een video op haar TikTok kanaal die viraal gaat. In de video is te zien dat ze een dubbele gespleten tong heeft. Inmiddels is de video 4,7 miljoen keer bekeken en 52.000 keer geliked. Er wordt volop onder de video gereageerd: “Je kunt vier stempels tegelijk plakken, dat is geweldig 😂😂” en een andere volger vraagt zich af wat er met de wereld gebeurd: “Waarom? Deze wereld is verloren”.

Er zijn ook een paar opmerkelijk reacties te vinden: “Als man heb ik maar één ding aan mijn hoofd”. En een andere volger komt alleen om de reacties te bekijken: “Ik kwam alleen maar kijken naar de reacties 🤣”.

Tongsplitsing

De tongsplitsingsprocedure, waarbij de tong gedeeltelijk wordt ingesneden om een gespleten effect te bereiken, kan leiden tot infecties, bloedingen en beschadiging van zenuwen. Dit wordt benadrukt in een gezamenlijke verklaring van de British Association of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgeons (BAPRAS) en de Faculty of Dental Surgery (FDS) aan het Royal College of Surgeons in Engeland.

Meisje met tong van 11 cm is hit op YouTube en Instagram

Maak kennis met de 20-jarige Gerkary Bracho Blequett die een van de langste tongen ter wereld heeft en daarmee miljoenen views op YouTube heeft en ook een hit op Instagram is. In de video hierboven vertelt ze hoe ze met alle aandacht omgaat.

Bekijk hier de beelden

@numa.ink

Quattro is better then two

♬ suono originale – Red K7

Bron: TikTok