Skip to main content

De Slowaakse Veronika Rajek is een hit op Instagram, ze heeft 6,2 miljoen volgers op het platform. De dame deelt veel expliciete foto’s om haar miljoenen publiek te vermaken. Maar ze krijgt ook veel verbaasde reacties: mensen denken volgens haar dat ze van plastic is.

Veronika Rajek

In een interview vertelt het model dat haar leven soms echt wel ontzettend zwaar.  Op Only F heeft ze ook een populair account waarmee ze maandelijks veel geld mee binnenharkt. De haat die ze ontvangt, komt volgens haar vooral omdat ze zo knap is. “Mensen zeggen dat knappe mensen het makkelijk hebben in het leven, maar dat vind ik niet. Het leven voor knappe mensen is net veel zwaarder,” vertelde ze. “Zo worden mijn socialmedia-accounts bijvoorbeeld constant gerapporteerd omdat ze denken dat ik fake ben. Ik vind het behoorlijk discriminerend dat andere vrouwen dezelfde dingen kunnen doen als mij, maar ik kan dat niet want dan word ik verwijderd vanwege mijn knappe looks.”

Jaloerse vrouwen

Volgens Veronika Rajek zijn haar grootste haters jaloerse vrouwen: “Ik krijg veel berichten van mannen die beweren dat ik niet echt ben, maar de ergste berichten zijn van vrouwen die mij bodyshamen omdat ze denken dat mijn lichaam niet natuurlijk is“. Ze vertelt ook dat ze jaloers zijn, omdat ze denken dat zij hun vriendje afpakt: “Vaak krijg ik ook zware verwijten van andere dames omdat ze jaloers zijn en denken dat ik hun vriendje ga stelen.”

Lichaam nep?

Ze was klaar met alle reacties dat haar voorgevel nep zou zijn. Vandaar ze naar de dokter is gegaan om te  “Mensen verwijten me vaak dat mijn borsten niet natuurlijk zijn en dat ik daarover lieg. Terwijl ze 100% natuurlijk zijn zoals alles aan mijn lichaam,” zei ze. “Ik ben dus naar een dokter gegaan en heb een borstonderzoek laten doen om te bewijzen dat er niets aan is gebeurd.”

“Mijn dokter was uiteindelijk heel verrast. Ze dacht namelijk ook dat ik mijn borsten operatief had laten aanpassen omdat ze zo perfect zijn. Ze zei dat ik de mooiste natuurlijke borsten heb die ze ooit heeft gezien,”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Clint, Beeld: BSR AGENCY