Skip to main content

Opnieuw geruchten over de vriend van Tabitha, hij werd eind 2022 ontmaskerd door juicekanalen, net nadat ze beviel van haar tweede kindje. Haar vriend zou namelijk tijdens haar zwangerschap contact hebben gehad met meerdere vrouwen. De twee zijn nog bij elkaar, maar er zijn opnieuw verhalen op juice kanalen dat hij contact heeft met verschillende vrouwen.

Vriend Tabitha weer met verschillende vrouwen

Tabitha zou haar vriend hebben vergeven toen er in 2022 meerdere verhalen naar buiten kwamen. Er zijn nu echter nieuwe geruchten: “En wie ook nog steeds niets geleerd heeft is Mauron, het vriendje van Tabitha”, schrijft het juicekanaal Juicechannel op Instagram. “Het is al even geleden dat wij de cheat gesprekken van Mauron hebben gedeeld. Tabitha heeft hem uiteindelijk vergeven, maar deze jongen gaat nog steeds door met het berichten van dames via Snapchat.”

Vriend Tabitha in hotels

De vriend van Tabitha zou met andere vrouwen afspreken in hotels. “Hij laat de dames de kamers boeken zodat het niet op zijn naam staat,” zo meent een dame die de expose meedeelt aan juicechannel: “Het blijkt dus dat Mauron vaker aan meiden heeft gevraagd of ze een hotel willen boeken. Mauron durft dit namelijk niet zelf omdat hij bang is dat het uitkomt (wat het altijd komt maar goed). De dame die wij gesproken hebben is hier niet op in gegaan en het contact is toen gestopt”. Toen kreeg de desbetreffende dame op 2 januari weer spontaan een bericht via Snapchat. ,,Hij ging haar random een gelukkig nieuwjaar wensen. Zij wist niet meer dat ze hem had op Snapchat had.”

Het juicekanaal vraagt zich of er nog meer vrouwen zijn die een “gelukkig nieuwjaar” van hem hebben gekregen. Vooralsnog hebben Tabitha en Mauron niet gereageerd op de nieuwe geruchten. Ze zijn inmiddels vijf jaar samen en hebben twee dochters.

Lees hier alle details en bekijk de beelden

Bron: Instagram, Juicechannel, DenD