Skip to main content

Tinder is nog steeds een razend populaire app om even snel een date te scoren waar je je lusten kwijt kan. Het is niet bij een hype gebleven maar het is inmiddels voor velen een levensstijl geworden. Er gaat nu een video viral van Cindy die het bizarre takenpakket laat zien van haar Tinder match.

Het bizarre takenpakket

Je moet tussen de 34 – 38 jaar zijn, niet eerder bevrucht zijn, lang haar hebben en je mag geen schaatsfan zijn. Hij weet in ieder geval goed wat hij wil maar of het een goede indruk gemaakt daar zal hij vanzelf wel achterkomen.

Eisenpakket:

 1. Leeftijd 34 – 38 jaar
 2. Lengte 1.55 – 170 m
 3. Schoenmaat max 39
 4. Gewicht max 75 kg
 5. Lang haar
 6. Niet eerder bevrucht
 7. Geen nepwimpers
 8. Geen haar extensions
 9. Vrouwelijke verzorgingselementen parfum, oorbellen, nagellak
 10. HBO/ WO diploma
 11. Geen paard
 12. Geen motorrijbewijs
 13. Geen wielrenfiets
 14. Geen schaatsfan
 15. Geen elektrische fiets

Horror Tinder date

Een man had recent een bizarre Tinder date en vertelde uitgebreid wat er gebeurde.

Ik was voor mijn werk in Shanghai en een vrouw vroeg op Tinder of ik met haar wilde afspreken in een hotel. Er zouden meteen alarmbellen af moeten zijn gegaan. We deden wat drankjes in de lobby van het hotel en daarna wilde ze naar boven. Ze liet er geen gras over groeien en begon me meteen uit te kleden. Toen we klaar waren en ik weg wilde gaan vroeg ze: “Waar is mijn geld?” Ik vroeg haar wat ze bedoelde en ze begon te schreeuwen dat ze haar geld wilde. Ik gaf het niet en ze begon steeds harder te schreeuwen. De beveiliging kwam naar boven, maar gelukkig kon ik net op tijd ontsnappen.”

Bekijk hier de beelden

Bron: tiktok