Skip to main content

Marisol Yotta probeert op allerlei manieren haar volgers te pleasen. Dit keer plaatst ze wel een hele uitdagende, maar creatieve video op haar sociale media. Op de video is te zien in een supermarkt met een broek waarin je haar achterwerk kan zien. Zouden meer vrouwen haar volgen? Wordt dit een nieuwe trend?

Boodschappenbroek Marisol Yotta krijgt gemende reacties

Op Instagram heeft ze 450.000 volgers en plaats ze allerlei intense video’s en foto’s. Onder haar meest recente video wordt uitgebreid gereageerd: “Heb je de achterzakken nog, hè? Functionaliteit met sensualiteit”. “Dit zijn het soort meiden waar het voetbalteam op de middelbare school tegenaan liep 😂” en iemand anders schrijft “Fashionstatement fantastisch ❤️❤️”. Er is dus veel positiviteit onder haar video te vinden, maar er is ook kritiek: “Een aandachtstrekker… LOL” “Dit ziet er echt zielig uit.” en iemand anders schrijft: “Goede God… Ik denk het niet”.

Gaat de boodschappenbroek van Marisol Yotta een trend zijn?

De boodschappenbroek. De reacties zijn gemend, maar gaat het een trend worden? We weten het niet. Het is volgens haar volgers in ieder geval iets wat opvalt en waar gemend op wordt gereageerd. Het beschrijven van de boodschappenbroek dat hoeft niet, want dat kan je onderaan dit artikel zien. Op haar foto’s op Instagram waar ze de grens opzoekt krijgt ze ook een boel reacties op haar Instagram. We hebben een selectie van deze foto’s we voor je gemaakt.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram