Skip to main content

Een dame van plezier verblijft in een villa met drie bekende voetballers: Callum Hudson-Odoi, Jeremie Frimpong en Timothy Fosu-Mensah. Volgend Juicechannel zitten de drie voetballers in een villa op de Turks en Caicoeilanden met verschillende Spaanse en Amerikaanse escorts.

Dame van plezier

De dames van plezier mogen uiteraard de voetballers absoluut niet filmen. Als ze op een gegeven moment gaan quadrijden, verongelukte een van de dames van plezier terwijl ze achterop zat bij een van de voetballers. Ze besloot zichzelf in te dekken door allemaal video’s te filmen van en om het huis. Ze had zelfs een aantal keer een van de voetballers in beeld en je hoort ze ook een aantal keer spreken.

Dame van plezier wil meer geld zien

Ze laat weten in de video’s dat ze boos is op de voetballers. Ze zouden haar aan haar lot hebben overgelaten. Omdat ze vindt dat het ongeluk hun schuld is, maakt ze nu toch video’s. Deze wil ze gebruiken om de voetballers te dwingen haar te compenseren voor het ongeluk dat ze meemaakten.

In de video’s laat ze zien waar ze verblijven en wat ze zoal doen tijdens die dagen. Je kunt op de achtergrond horen hoe bezorgd ze sis.

Bekijk hier de video

dame van plezier
dame van plezier
dame van plezier
dame van plezier

Bron: Instagram