Skip to main content

Model Nova Jewels verdient haar geld onder andere met plassen. Daarbij bestaan haar werkzaamheden uit het vervullen van fantasieën en fetisjen. Ze maakt video’s van zichzelf en daar betalen klanten (voornamelijk mannen) haar dan voor.

Volgens het model verdient ze ontzettend goed met het werk dat ze doet. Waarschijnlijk speelt het feit dat ze vaak dingen moet doen die men niet zo snel en publiek zou verkondigen. Zo vragen haar klanten haar regelmatig om video’s waarin ze plast.

Model met plassen

“Sommige mannen raken opgewonden van urine. Dus ze kijken dan hoe ik naar het toilet ga of onder de douche plas. Sommigen willen zelfs dat ik op glas plas. Ik heb een open geest en ik wil zeker naar ieders wens luisteren. Indien mogelijk, vervul ik zo’n wens dan ook”, aldus het model over het plassen.

100 euro in 30 seconden

“Het duurt 30 seconden en ik heb bijvoorbeeld één klant die me 100 Britse pond (ongeveer 120 euro, red.) betaalt voor een snel plasje”, zegt Nova. “Eerst wist ik niet dat dit een populaire fetisj was, tot ik aan het werk ging als webcammodel. Dit soort verzoekjes krijg ik nu gemakkelijk een paar keer per week”, gaat ze verder. “De timing moet wel goed zitten, want ik hou mijn plasje niet een hele dag op, voor alle duidelijkheid”, aldus mevrouw Jewels.

Bekijk hier het model in actie:

model plassen
model plassen

Bekijk hier een video die uitlegt waar fetisjen vandaan komen:

https://www.instagram.com/p/CZ9v-diMq9V/
https://www.instagram.com/p/CYL_DIaMeqd/
https://www.instagram.com/p/CY7aN1rsW8e/

Bron: Youtube, Instagram, Zita

Leave a Reply