Skip to main content

Er gebeuren soms dingen waarvan we niet weten hoe deze mogelijk zijn. De dame wordt de stuipen op het lijf gejaagd door een spook. Ze heeft alles op camera vastgelegd. Er gebeurt van alles in de video, het licht begint uit het niets te knipperen en een kruisje op haar muur draait ineens een rondje. Het wordt de dame teveel en ze raakt in paniek en probeert zo snel mogelijk weg te komen.

Vervloekt huis door spook?

We weten niet wat er precies gebeurd is. Het kan zijn dat haar huis is vervloekt en dat ze per direct haar spullen moet pakken om te verhuizen. Iets wat zeker is is dat er iets raars aan de hand is in het huis. Tegenwoordig is het mogelijk om video’s op allerlei manieren te bewerken. In dit geval kan het zo zijn dat het fake is en in scène is gezet. Ze zal in ieder geval blij zijn dat alles op beeld te zien, omdat anders niemand haar zou geloven.

Britse vrouw leeft al 12 jaar met geesten

Over bizarre verhalen gesproken. Een Britse vrouw vertelt dat ze al twaalf jaar lang alleen maar seks heeft met geesten. “Sinds ik de liefde bedrijf met geesten, heb ik geen seks meer met mannen.

En dat niet alleen, ze denkt in de toekomst ook zwanger te kunnen gaan worden van haar doorzichtige minnaar. De vrouw, Amethyst Realm, vertelde haar verhaal in het Britse ochtendprogramma This Morning: “Het begon allemaal toen ik nog verloofd was. Mijn verloofde was destijds op zakenreis. Ik voelde de aanwezigheid van een geest en kleedde me in een pikant setje. Ik verleidde hem als het ware. Voor ik het wist, lagen we samen tussen de lakens. Vervolgens werden we vergezeld door meer bovennatuurlijke wezens.” Daar ben ik tien jaar geleden mee gestopt, toen mijn verloofde me een keer betrapte met een geest. Ik geniet nu volop van de spirituele lust, dus aan menselijke intimiteit heb ik op dit moment geen behoefte.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Tiktok DailyBuzz Youtube