Skip to main content

Darryl was een tijd uit de spotlights, maar nu is hij weer back! Je kent hem ongetwijfeld van de legendarische hits Dat is die shit, Eeyeeyo en Wat Wil Je Doen. Onlangs maakte Darryl een comeback met zijn nieuwste singles Hoe is het met jou dan? samen met Bollebof en ROMPOMPOM met iNOAH, Keizer, Nesim Najih (Supergaande) en Rick Versace. Wij spraken Darryl over zijn comeback, jonge jaren en hoe hij bij Ali B kwam.

De start van zijn carrière

Ook vertelde Darryl meer over hoe zijn carrière begon en vertelt dat zijn neef Reverse hier een belangrijke rol in heeft gespeeld: “mijn carrière begon samen met mijn niffo Reverse, door hem ben ik ook begonnen met rappen. Hij was altijd al bezig met het beats maken maar hij had geen artiesten die erop gingen en ik was vaak bij hem. Dus op een gegeven moment ging hij mij drukken van ‘ey, spring op die pokoe. maak gewoon iets’ en zo is het begonnen man”

Darryl’s doorbraak bij Ali B

Darryl begon in eerste instantie bij het label Goodlife van The PartySquad, maar belande uiteindelijk bij Spec van Ali B: “..toen ik daar weg was, was ik een tijdje zelf aan het moven. Toen sprak ik een keer met Negative en die zei tegen mij van ‘ey je moet misschien Ali gaan checken’. Hij belde mij gewoon dus even een SO naar Nega dat was een love move.

Dus hij heeft dat plaatje bij mij sowieso geopend in mijn hoofd en Ali had gewoon al interesse.”

Dit is een kick-off van meer

Als het aan Darryl ligt zullen we de komende tijd nog veel van hem gaan horen: “Ik ga sowieso consistent blijven, nonstop pokoe blijven droppen. Juist omdat ik vanuit mijn ervaring 2 keer heb laten liggen.”

Bekijk het gehele interview hieronder:

Leave a Reply