De transformatie van Jamie Vaes door de jaren heen

Het is heel Nederland al wel opgevallen dat Lil Kleine’s verloofde, Jamie Vaes, al wel een paar flinke transformaties heeft doorgemaakt. Het zorgt in ieder geval voor veel discussie over ingrepen. Shownieuws heeft er een timeline van gemaakt en alles onder elkaar gezet.

Van jongs af aan was Jamie al een mooie meid. De influencer deelde onlangs foto’s van haar 19-jarige zelf op Instagram Stories. Daar is duidelijk te zien dat de schoonheid wel in haar zit. Op haar 23-jarige leeftijd presenteerde Jaime het programma Styled By The Stars, ook dit was nog voor haar transformatie. In de video die we hieronder hebben gepost kan je zien hoe ze door Chantal Bles werd gestyled.

De transformatie van Jamie

Rond haar 24-25 jaar startte Jamie Vaes haar Instagram account, hier kan je zien dat de transformatie begint! Het is ook duidelijk dat dat helemaal de tijd van de ‘duckface’ was. Ondertussen is ze de coolest mommy van zoontje Lío. Het is duidelijk dat ze hier en daar wel zat dingetjes heeft laten doen hoewel ze daar niet voor uitkomt.

Jamie’s transformatie zorgde voor veel commentaar. Ook deze week tijdens Koen’s Cocktails vonden veel kijkers dat ze wel heel erg is veranderd. Zo schreef iemand “Wat is er met haar gebeurd? Ze lijkt wel 5 jaar ouder geworden sinds ik haar heb gezien, zonde!” Een ander reageerde dat ze een leuke meid is maar dat alle fillers en botox haar ouder laat lijken. Ook viel het iemand op dat ze een ‘Cateye lift’ behandeling had gedaan maar volgens Jamie was dat slechts een combinatie van de make-up en de hoek waarin ze werd gefilmd.

19 jaar vs 29 jaar

23 jarige Jamie tijdens Styled By The Stars

Het begin van Jamies Instagram 24/25 jaar.

Jamie Vaes hoe we haar nu kennen

Bron: Shownieuws