Skip to main content

In het programma ‘Winter Vol liefde’ dat op dit moment een grote hit is, zou een deelneemsters een pikant verleden te hebben. Volgens een juice kanaal zou de deelneemster pikante 18+ bel programma’s op TV hebben gepresenteerd.

Esmeralda van Winter vol Liefde 18+ programma’s

Vroeger waren er allerlei pikante 18+ bel programma’s op tv te zien. In het nieuwe populaire programma ‘Winter Vol Liefde’ heeft deelneemsters Esmeralda volgens een juice kanaal al een pikante televisiecarrière gehad.

Ze zou zijn ingeschreven bij ZA ZA Casting. Op de foto is nog meer info over haar te vinden, dat ze 36 jaar is, maar dat ze dus waarschijnlijk niet zomaar uit zichzelf zich zou hebben opgegeven voor het realityprogramma. Het programma is de eerste wintereditie op het succes zomerprogramma ‘B&B vol liefde’. Volgens RealityFBI zou er nog een andere kandidaat zijn die ook een acteur is, maar die nog niet in het programma te zien, daarmee impliceert het juice kanaal dat Esmeralda een actrice is.

Winter Vol Liefde

Winter Vol Liefde begon op maandag 18 december en is elke maandag tot en met donderdag te zien bij RTL 4. Ook kun je het een week vooruit streamen bij Videoland. Esmeralda is vanaf aflevering 11 die op 3 januari 2024 wordt uitgezonden op tv. Ze is dus nu 1 keer op tv geweest.

In het programma zijn allerlei mannen en vrouwen te zien. Ze werken allemaal in verschillende landen, zoals Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen en Zweden.

Tamara uit Winter Vol Liefde maakt 18+ content

Onlangs werd er ook meer bekend over deelneemster Tamara Treffers. Zij deed ook mee aan ‘Winter Vol Liefde’ en liet in een voorstelvideo weten wat ze 18+ content maakt. Op haar social staat het vol met haar pikante foto’s en video’s. Op de 18+ websites kan je betalen om de ongesencuurde content van haar te bekijken. Ze is vaker in de media verschenen, onder andere bij Powned en is geen onbekende in de 18+ content wereld.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RealityFBi