Skip to main content

De opnames van het Ex On The Beach All Stars seizoen zijn begonnen. Er is nu al ophef omdat deelnemer Marc Junior naar huis zou zijn gestuurd. Hij zou verboden middelen hebben gebruikt op zijn hotelkamer.

EOTB All Stars deelnemer naar huis gestuurd

Het is niet bekend wanneer het nieuwe seizoen wordt uitgezonden, maar er is nu al ophef voordat het programma überhaupt is opgenomen. Juicechannel schrijft volgende: “Vorige week hebben wij een aantal deelnemers van het All Stars seizoen van EOTB bekend gemaakt. In het weekend hebben wij een juicy verhaal ontvangen. Een van deze deelnemers is namelijk teruggestuurd nog voordat hij in de villa zat“.

Deelnemer betrapt in hotelkamer

Volgens juicechannel zou het gaan om deelnemer Marc Junior die betrapt zou zijn op drugsgebruik. De productie heeft hem terug naar Nederland gestuurd nog voordat hij in het programma zat. “Hij is namelijk betrapt op het gebruiken van drugs in zijn hotelkamer. Toen de productie hier achter kwam waren ze laaiend en mocht hij niet meer meedoen aan het programma“. Het is nog niet bekend of er een andere deelnemer in de plaats van Marc is gekomen, maar zijn avontuur zou vroegtijdig zijn gestopt.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Juicechannel