Defano Holwijn ondervraagt Hugo de Jonge in FC Avondklok!

Een van de positieve dingen van de avondklok is dat Defano Holwijn elke avond live gaat op Instagram, deze keer was Hugo de Jonge te gast bij zijn programma FC Avondklok.

FC Avondklok is een instagram pagina dat Defano Holwijn heeft aangemaakt. Hierop gaat hij elke avond live en zodat jongeren zich niet vervelen wanneer ze niet meer naar buiten kunnen. Niet alleen haalt hij maatschappelijke onderwerpen boven maar vaak nodigt hij gasten uit die kunnen meedoen met zijn live stream. Deze keer was Hugo de Jonge, vicepremier, te gast tijdens zijn Instagram live.

Kabinet bereikt geen jongeren.

Een van de redenen dat hij waarschijnlijk hier aan meedeet is omdat het kabinet zo goed als geen jongeren bereikt. Door mee te doen aan Defano’s FC Avondklok brengt hij zichzelf in de kijker onder de jongeren. Ook komt er in de video een arts in de live video die een paar goede punten heeft. Het was weer een leerrijke avond voor jongeren. Als je er niet bij was, niet getreurd. De Instagram live’s worden opgeslagen op de pagina en je kan ze later alsnog bekijken!

Bekijk FC Avondklok met Defano Holwijn en Hugo de Jonge.

Bron en afbeelding: Instagram