Skip to main content

De geruchten dat Badr Hari en vrouw Daphne uit elkaar zouden zijn lijken sterker te worden: De vrouw van Badr heeft haar naam aangepast op Instagram, zo viel volgers en juice kanalen op. Het is niet bekend waarom ze dit heeft gedaan. Er lijkt al een langere periode iets aan de hand te zijn tussen Badr Hari en zijn vrouw, volgens de juicekanalen.

Daphne haalt Hari weg van haar Instagram

Juicechannel schrijft het volgende: “Daphne heeft haar Instagram-naam aangepast naar daphne plusfive. Hari staat er niet meer in..” Een volger van juice kanaal valt iets anders op, een foto van een dure damestas van Badr: “Tas op die foto was dus niet voor haar….”. Daarop reageert Juicechannel als volgt: “Nee het lijkt erop dat de Birkin tas die Badr laatst op zijn story heeft gedeeld niet voor Daphne was”.

Badr Hari vermeende affaire

Onlangs kwamen er verhalen naar buiten betreft een vermeende affaire. Badr zou volgens de geruchten naast zijn huwelijk met zijn vrouw Daphne een relatie hebben met Eefje Plet. Ze zou een bekende zijn van de familie Badr en is volgens bronnen bevriend met het nichtje van Badr. Volgens Juicechannel is Daphne achter deze affaire gekomen. De vrouw van Badr zou het accepteren. Ze zou namelijk niet willen dat haar kinderen opgroeien met gescheiden ouders. Ze zouden volgens de verhalen enkel nog samen zijn voor de kinderen. Vooralsnog hebben ze nog niet gereageerd op alle geruchten.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Juice channel