Skip to main content

Demi de Boer en Ronnie Flex zijn ieder hun eigen weg gegaan. Ze wonen namelijk niet meer samen, maar vooralsnog wilden ze dat niet bestempelen als dat ze écht uit elkaar zijn. Demi laat nu na een lange tijd horen hoe het écht zit tussen de twee.

Demi onthult de situatie tussen haar en Ronnie Flex

Ze vertelt dat de situatie rondom haar en Ronnie Flex goed is: “Wij zijn allebei lekker ons ding aan het doen. Hij is bezig met Vrienden van Amstel, ik zit nu lekker in Amsterdam. Ja, het gaat goed.”

Gaat ze ooit weer opnieuw samenwonen met de rapper? Ze reageert als volgt: “Ik kan niet in de toekomst kijken, dus als ik een glazen bol had, had ik daar een antwoord op, maar op dit moment doen wij allebei lekker ons ding”.

Geruchten Demi en Ronnie

Onlangs gingen er nog geruchten dat de twee weer samen zijn. De twee hadden namelijk elk afzonderlijk van elkaar een story gepost met vakantie beelden, en daarop was hetzelfde huis en zwembad te zien. Demi meldde dat zij met dochtertje Rémi en Ronnie & Dj Wef’s dochter Nori op vakantie is. Ronnie zélf werd niet genoemd, maar de bevestiging dat hij er ook bij is, zijn dus de beelden. “Zo te zien zijn Demi de Boer en Ronnie Flex gewoon als gezinnetje op vakantie gegaan. Eerder spraken ze van een ‘complexe relatie’ en ging Demi apart wonen. Toch waren ze naar eigen zeggen nooit echt uit elkaar en wilden ze het laten werken. Zo te zien zetten ze daar al stappen in.” aldus juice kanaal realityfbi.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws