Skip to main content

Demi de Boer doet een schokkende onthulling over haar jeugd. In een TikTok video laat ze weten, dat ze bijna is ontvoerd door een veroordeelde pedofiel.

Ontvoering

De familie de Boer had een vakantiehuis in de buurt van Barcelona. Hier gingen ze regelmatig op vakantie. “Je had daar een grote boulevard, en die was precies voor het huis”, laat ze weten. Het ging mis toen ze een dag besloot om te gaan fietsen.

“Op een dag wilde ik met mijn oma fietsen op de boulevard. Ik pakte mijn fiets en ging alvast klaarstaan, maar mijn oma zag iemand die ze kende en stopte even om met diegene te praten. Ik dacht, ik fiets even door.”

Wit busje

We kennen het verhaal allemaal dat je vanuit huis meekrijgt, dat je nooit met een vreemde mag meegaan als die je iets aanbiedt. Ook Demi heeft dit als jong kind meegekregen en wist al gauw dat het foute boel was.

Er stopte een wit busje voor haar, waarop een man uit de auto vroeg of ze koekjes wilde. “Mijn moeder is de meest panische persoon, dus die heeft me op jonge leeftijd verteld dat ik absoluut niet naar vreemde mensen mocht lopen”, vervolgt Demi de Boer

Veroordeelde pedofiel

Dankzij de alerte oma, is Demi er nog goed van af gekomen.  “Zij begon te schreeuwen, van ‘ga weg, ga weg!”. Er was ook beveiliger, die het heeft zien gebeuren en heeft de kenteken genoteerd. Uiteindelijk zijn ze erachter gekomen, dat de man een veroordeelde pedofiel was.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl