Demi de Boer verdedigt Ronnie Flex na kritiek over stilte Bilal situatie!

demi de boer

Nadat Ronnie Flex zijn spijt heeft geuit over het feit dat hij alle foto’s met Bilal Wahib verwijderd heeft, kreeg hij een enorme lading kritiek over zich heen. Zo vonden velen Ronnie’s reactie ‘fake’ of misplaatst. Zijn vriendin Demi de Boer is het hier echter niet mee eens en schroomt dan ook niet om het voor haar geliefde op te nemen!

Demi verdedigt Ronnie

Zowel in de comments als op haar Story, neemt Demi de Boer de tijd om Ronnie Flex te verdedigen. Zo reageert ze op een fan die aangeeft dat Ronnie fake is en alleen zijn spijt heeft geuit omdat de track ‘501’ van hem en Bilal Wahib, goud is gegaan. Hier was Demi het duidelijk niet mee eens. Ze reageert met: ‘Vriend, dat het niet op social media staat betekent niet dat het niet gebeurd is. Ik zie al sinds die dag toen het gebeurd is hoe het aan Ro ging vreten. Het is dat hij het nu op social media post, maar dat betekent niet dat hij het nu pas voelt of uit’. Bekijk de reactie van Demi de Boer hieronder.

Daarnaast deelde Demi de Boer de post van Ronnie in haar verhaal, met de tekst: ‘Mensen maken fouten en mensen verdienen ook tweede kansen in het leven’. Het ziet ernaar uit dat Demi de term ‘ride or die’ erg serieus neemt.

demi de boer

In onderstaande video praat Ronnie over zijn liefde voor Demi de Boer. Loyaal is ze in ieder geval wel!

Bron, beeld: Instagram