Skip to main content

Dennis Schouten heeft contact gezocht met de moeder van Lil Kleine. Dennis wilde haar spreken vanwege de documentaire van Jorik die recent is uitgekomen. In het gesprek vertelt ze dat ze best wel een keertje wil afspreken met hem.

Dennis Schouten belt met de moeder van Lil Kleine

Dennis vraagt haar in de uitzending van Roddelpraat: “Kom je volgende week misschien langs bij Roddelpraat?” Ze reageert als volgt: “Ik vind dat geen programma om een serieus onderwerp te bespreken.” Dennis zegt: “We kunnen iets leuks en gezelligs maken.” Ze vertelt dat ze de documentaire van haar zoon nog niet heeft gezien. Hij heeft ook een privévraag voor haar. Dennis zegt: “Jorik en ik hebben iets gemeen; we hebben ongeveer rond dezelfde tijd onze moeders niet meer gesproken. Ik spreek mijn moeder niet meer, en jij spreekt je zoon niet meer. Zouden wij niet moeder en zoon kunnen spelen? U lijkt mij een lieve moeder, en bij ons allebei is er een groot gat te vullen.” Ze reageert als volgt: “Ik ga erover nadenken, is dat goed? Ik wil best een keer met je afspreken.”

Dennis heeft eerder contact gehad met moeder Lil Kleine

Ze heeft in het verleden al contact gehad met Dennis. Ze vertelde toen tegen Dennis: “De reden dat ik je mail is, is omdat ik mijn medeleven aan je wil overbrengen over je relatie met je moeder. Als moeder van Jorik/Lil Kleine herkende ik heel veel in je verhaal, en ook Jorik heeft op zijn 16e besloten nooit meer contact met mij te hebben.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Roddelpraat