Skip to main content

Dennis Schouten staat erom bekend (bekende) Nederlanders te kakken te zetten door vooral alles te zeggen wat een zo groot mogelijke reactie uitlokt. Zo kwamen ook Tanja Jess en Charly Luske langs. Waar het begon met wat letterlijke roddelpraat, eindigde Schouten blijkbaar “ondergedoken” voor Charly.

Volgens de twee hosts van het YouTube programma “roddelpraat”, waarvan Dennis Schouten (figuurlijk) de helft is, zou Charly Luske ontrouw zijn aan zijn vrouw Tanja Jess. Nadat de vrouw waarmee ze beweerden dat Charly ontrouw was, belachelijk maakten, trok Tanja haar spreekwoordelijke mond open. Ze schreef een statement over hoe verachtelijk ze het programma en diens makers vindt.

Dennis Schouten bang

Uiteraard volgde hierop weer een volle aflevering, die gister online kwam. Nadat Tanja’s reactie de nodige roering bracht, kwam ook Charly met een reactie. In de aflevering van vandaag zei Dennis Schouten dat hij zo bang was voor Charly dat hij een paar dagen onderdook. Zo beweerde hij gewaarschuwd te zijn door mensen dat Charly een knokploeg zou hebben ingeschakeld om hem op te wachten. Misschien de volgende keer iets beter je woorden kiezen. Vrijheid van meningsuiting is ook verantwoordelijk zijn voor de gevolgen.

Bekijk hier de aflevering:

Dennis Schouten

Bron: YouTube

Leave a Reply