Dennis Schouten woest op oud-collega Bram Krikke: ‘Egoïstische klootzak!’

Veronica Inside/KRO-NCRV

Dennis Schouten en Bram Krikke waren voorheen dikke matties, maar inmiddels daar alles behalve sprake van. De PowNed-reporter is woedend op zijn voormalig collega.

Waar ging het mis met Bram?

In een interview met De Telegraaf vertelt Dennis waar het is misgegaan. “In januari heb ik Wilfred Genee geholpen om met Veronica Inside de Radioring te winnen. Bram, met wie ik dus al had samengewerkt, was onze tegenstander”, vertelt Dennis.

Niet ok!

Dat was voor Dennis nogal apart. “Ik ben daar naar hem heel open over geweest. Maar de ochtend nadat we wonnen, kregen we een berichtje van zijn management. Wegens andere verplichtingen had hij geen tijd meer voor Onrecht. Dan ben je wel een slechte verliezer, vind ik.”

Tweede seizoen Onrecht

Dennis en Bram hadden afgesproken om alsnog een tweede seizoen te maken van het programma, aangezien Bram nu meer tijd had door de coronacrisis. “Toen Bram zei dat het goed zou komen, heb ik mijn contract bij Powned laten aanpassen. De eindredactrice zag het ook helemaal zitten en kocht een huis. Vervolgens haakte Bram op het allerlaatste moment alsnog af.”

Klootzak!

Dat gaat er bij Dennis niet in. “Als je niet wilt: prima. Maar zeg dan niet de hele tijd dat het goed komt. Dan vind ik je een egoïstische klootzak, en dat heb ik ook tegen hem gezegd.”