Dennis Schouten: ‘Zoveel zou ik per maand betaald krijgen bij PowNed’ (Video)

Eerder kondigde Dennis Schouten al aan dat hij PowNed zou verlaten. Nu onthult de presentator in zijn programma RoddelPraat wat hij maandelijks op zijn bankrekening gestort zou krijgen, mocht hij wél bij PowNed zijn blijven werken. Bekijk de volledige video onderaan dit artikel.

‘Na bijna vijf jaar gaan PowNed en ik aan het einde van dit jaar uit elkaar. We hebben lang met elkaar gesproken, maar we zijn er helaas niet uitgekomen. Na zo’n lange en intensieve tijd doet dat pijn’, liet Dennis een tijdje geleden weten op Instagram. In een nieuwe aflevering van RoddelPraat geeft de presentator meer duidelijkheid over de breuk met PowNed en onthult hij wat voor salaris ze hem aan boden.

Een dag in de week

‘Ik was in de veronderstelling ‘we gaan het verlengen’, en toen kwam ik daar en het eerste wat ze zeiden was: ‘We willen met je door, maar ook weer niet’, vertelt Dennis. Vervolgens boodt PowNed hem aan om als freelancer te gaan werken voor één dag in de week, zonder overleg.

Aanbod afgeslagen

En wat hij daarmee zou gaan verdienen? ‘Waar het op neer kwam is dat ik 1600 in de maand zou gaan verdienen’, onthult Dennis. En dat voor één werkdag per week. Of dat nou veel is of niet, Dennis heeft het aanbod afgeslagen en zijn samenwerking met PowNed is nu definitief over.

Bekijk de volledige video hieronder:

Bron: Shownieuws, YouTube

Lees ook: