Skip to main content

Nadia Bokody, een ‘sexpert’, heeft de vijf woorden gedeeld die je nooit moet zeggen tijdens de seks. Dit zou de stemming in de slaapkamer volledig kunnen verpesten. Ze spreekt uit ervaring tijdens haar avontuur.

Avontuur

Nadia laat weten dat een one-night stand voor haar eindigde in een echte domper. Ze wilt daarom mensen vooral waarschuwen wat je niet met je partner moet doen in bed. “De seks was eigenlijk onverwacht goed, gezien het feit dat we elkaar pas een paar uur eerder hadden ontmoet en alleen een beetje over koetjes en kalfjes hadden gepraat.”

“Het ging goed tot op het moment dat hij in mijn oor fluisterde: ‘Ik wil dat je klaarkomt”. Ok, laat maar, zei ik. Ik voelde me als een geschrokken hert en de mogelijkheid van een orgasme was helemaal weg.”

Climax weg

De Australische schrijver legt uit dat dit kan leiden tot het fenomeen van de ‘verdwijnende climax’, waarbij ons zenuwstelsel een bedreiging registreert en ons lichaam ‘vlucht voor gevaar’. Dit kan in elementaire overlevingsinstincten goed zijn, maar in de slaapkamer minder leuk.  Ze deelt een studie van Journal of Sexual Archives waar dit is bewezen.

Volgens Nadia is het belangrijk om de focus weg te halen van het orgasme en te genieten van de hele ervaring, van zoenen tot strelen en plagen. Ze adviseert om seks meer te zien als een ontdekkingsreis in plaats van een prestatiegerichte activiteit.

Op deze manier kunnen we de prestatiedruk verminderen en voorkomen dat de climax wordt verhinderd. Dus als je wilt dat je partner een orgasme krijgt, moet je het idee van een orgasme eerst van tafel vegen. Zo kan je de seksuele ervaring veel meer voldoening geven.

Bekijk de beelden hier:

Bron: Clint

Leave a Reply