Diana Gabriels praktijk reageert op Selma en Vonneke klachten! “Selma kreeg wel een behandeling”

De praktijk van Diana Gabriels heeft gereageerd op de klachten van Vonneke Bonneke en Selma Omari, na de aflevering van BOOS. Hierin gaven Vonneke en Selma aan dat de onderneemster zonder toestemming naaktfoto’s van hen gedeeld had en dat medische informatie van andere influencers aan hen doorgegeven werd. Tijdens de uitzending wilde Diana Gabriels niemand te woord staan, maar inmiddels is er dus wel een reactie.

Hebben de influencers wel of geen goedkeuring gegeven?

Zo stelt de praktijk van Diana Gabriels dat het niet om 50 klachten ging (zoals vermeld in de aflevering), maar om 17 klachten. Daarnaast wordt er gesteld dat het bedrijf alle benodigde keurmerken bezit en wordt er dieper ingegaan op de zaken van Vonneke Bonneke en Selma Omari.

Vonneke Bonneke

Over Vonneke Bonneke wordt gesteld dat de praktijk van Diana Gabriels een promotionele overeenkomst heeft gesloten met Vonneke. Het was de bedoeling dat Vonneke haar borstverkleining gratis zou krijgen en in ruil daarvoor promotie voor Diana Gabriels zou maken op haar social media kanalen. Het was echter wel de afspraak dat Vonneke het beeldmateriaal eerst goed zou keuren. Voor en na-foto’s werden hierbij niet goedgekeurd, alleen een video. Volgens de praktijk vonden beide partijen dat er contactbreuk werd gepleegd en had Vonneke schriftelijk toegegeven zich nooit negatief hierover te uiten in de pers. De praktijk is dan ook verbaasd dat Vonneke dit wel gedaan heeft.

Selma Omari

Dan hebben we ook nog de zaak van Selma Omari. Selma claimt dat Diana Gabriels zei dat Selma een BBL uit zou hebben laten voeren, een behandeling waarbij er vet uit je buik gezogen wordt en in je billen gespoten. Volgens Selma is zij nooit zo’n behandeling ondergaan. De praktijk stelt echter dat zij dit nooit letterlijk gezegd hebben en zij er niets aan kunnen doen dat Selma’s fanbase dit zo opgepikt heeft.

Bekijk het volledige bericht en de confrontatie hieronder:

View this post on Instagram

Inhoudelijke reactie #BOOS uitzending 2.

A post shared by Diana Gabriels (@praktijkdianagabriels) on

Benieuwd naar de aflevering met Diana Gabriels, Vonneke en Selma? Check ‘m hieronder!