Skip to main content

Puff Daddy, P. Diddy, Puffy, Diddy.. deze man met vele namen kent iedereen wel. In een recent interview geeft hij aan nu het liefst Diddy genoemd te worden. Al mogen mensen uit zijn inner circle ook “Love” zeggen. Hij staat bekend om zijn muziek uit de jaren ’90, met hits zoals I’ll Be Missing You en zijn vriendschappen en samenwerkingen met Notorious B.I.G. en Mary J Blidge.

Diddy’s partners

Diddy heeft heel wat bekende partners gehad. Zo ging hij bijvoorbeeld een paar jaar met zangeres Cassie, kreeg hij een kind met beauty guru Sarah Chapman en kreeg hij vier kinderen met actrice Kim Porter. Met die laatste had hij ruim tien jaar een knipperlichtrelatie.

Yung Miami

Het nieuwste liefje van Diddy, die ondertussen 56 jaar oud is, is de 28 jaar jongere Caresha (Brownlee). Caresha is ookwel bekend als Yung Miami, onder die artiestennaam rapt ze in het duo City Girls. Hij bevestigde in een interview met Caresha zelf op haar Youtube-show “Caresha, Please” dat ze inderdaad aan het daten zijn, maar dat hij wel single is. Carsha maakt even later goed duidelijk dat zij het absoluut niet zo ziet en dat ze gewoon met elkaar gaan. Daarop zegt Diddy heel snel “whatever you say” en bevestigt dus echt dat ze een setje zijn.

Bekijk de beelden hieronder:

https://www.instagram.com/p/CeHKKTnuAUy/
https://www.instagram.com/p/CdtQLFELMDG/

Bron: Youtube, Skoften

Leave a Reply