Diddy krijgt ruzie op straat met acteur Power serie “Raak me niet aan!” (Video)

Video: BSR Agency

Het is bekend dat Diddy en 50 Cent geen vrienden zijn. Deze Halloween kwam Diddy iemand tegen op straat van 50 Cent’s serie Power, en het werd bijna slaande ruzie.

Diddy krijgt ruzie op straat

Diddy was verkleed als Heath Ledger’s Joker uit “The Dark Knight” en kreeg een verhitte discussie met “Power”-acteur Michael J. Ferguson. Er waren veel mensen met Diddy dus de woordenwisseling werd vastgelegd op video en gedeeld op sociale media.

Power acteur Michael J. Ferguson.

Hoe de confrontatie is veroorzaakt is niet helemaal duidelijk maar het wordt een verbale ruzie als de mannen heel dicht bij elkaar komen “Raak me niet aan.” schreeuwt Diddy: “Don’t f**king play with me on Halloween, I’m out here with love.”

Diddy en Ferguson blijven bekvechten en dan onthult Puff wie hij is: “Weet je wie ik ben” “Ik ben Puff.” Het lijkt er op dat Ferguson dan kalmeert en begint te lachen: “Je hebt geluk, want daar ben ik echt voor,” zegt Diddy, waarop Ferguson antwoordt: “Ik ben het ook.”

The Shade Room postte de confrontatie en Diddy zelf reageert: “Een leuke avond gehad. Het is allemaal liefde. Omhelsd zoals zwarte koningen zouden moeten doen als het gaat om sommige bulls**t. Liefde liefde liefde. “

Hieronder de ruzie:

Video: BSR Agency
TMZ, BSR Agency

Via TMZ, BSR Agency. YT