Skip to main content

Solane Victoria de Vogel is de dochter van GTST bekendste stelletje: Ludo (Erik de Vogel) en Janine Sanders (Caroline de Bruijn). Inmiddels is de schoonheid al 21 jaar oud, maar we vonden het de moeite waard haar looks eer aan te doen.

‘S Nederlands bekendste soapkoppel uit het iconische programma Goede Tijden Slechte Tijden is zoals we weten ook in het echt een stel. Niet alleen in de serie kregen ze samen een dochter (Nina Sanders in de serie), gespeeld door Marly van der Velden.

Ook in het echte leven schonken ze leven aan een echte beauty, die haar look niet van een vreemde heeft. Caroline de Bruijn die al sinds het begin van de serie Janine speelt, staat ook bekend om haar everlasting beauty. De actrice mag dan wel 60 jaar oud zijn, ze spat nog altijd van het scherm.

Meer dan dochter GTST stel

Dochter Solane Victoria is natuurlijk meer dan alleen mooi en meer dan alleen een dochter. Volgens haar Instagram pagina studeert ze rechten aan de universiteit. Hoe de carrière van de Amstelveense schone eruit zal zien is nog onbekend, maar met zo’n uitsraling en een goed stel hersens zal ze het vast ver schoppen!

Bekijk hier foto’s van de prachtige Solane Vitcoria:

dochter gtst
dochter gtst

Bron: YouTube, Instagram

Leave a Reply