Dit is de opvallende reden waarom Khaby Lame niet praat!

Ondanks TikTok-koning Khaby Lame geen woord spreekt in zijn video’s is hij intussen een online legende geworden door zijn korte filmpjes. Maar wat is de reden waarom hij niet praat in zijn video’s?

TikTok-koning

Khaby werd erg snel erg beroemd op TikTok. Vooral tijdens de pandemie gebruikten mensen veel social media. Hij was een van de ongelukkigen die zijn baan verloor tijdens de pandemie.

Het begon allemaal toen hij met zijn video’s reageerde op de welbekende ‘life-hack’-video’s. Hij kon alleen met het ophalen van zijn schouders en een gebaar of gezichtsuitdrukking harten veroveren. Dit alles zonder een woord uit te spreken.

Geen woord

In een interview met CNN vertelde hij dat zijn stille reacties bedoeld waren om de term ‘hoofdschudden’ te personifiëren. Hij wilde namelijk eenvoud toevoegen aan de vreemd gecompliceerde delen van het leven.

Ik kwam op het idee omdat ik deze video’s zag circuleren, en ik vond het een leuk idee om er wat eenvoud aan toe te voegen”, zei hij. “Het soort gebaar kwam toevallig, maar de stilte niet. Ik bedacht een manier om zoveel mogelijk mensen te bereiken. En de beste manier was om niet te praten” “Misschien omdat mijn gezichtsuitdrukkingen grappig zijn en mensen aan het lachen maken, maakt deze eenvoud mensen aan het lachen en ik hou ervan.”

Video’s

Het geniale van zijn video’s is dat hij een wereldtaal gebruikt dat een ieder kan gebruiken. Iedereen begrijpt gelijk zijn gebaren en gezichtsuitdrukkingen. Op deze manier heeft hij een wereldwijde fanbase kunnen opbouwen.

Bekijk hieronder enkele van de grappigste video’s van Khaby:

@khaby.lame

When you discover her laugh at the first date 😹 #learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok

♬ At carmine.linggg – flyer gibs

Bron: TikTok, SGXL