Dit is hoe rijk Barcelona-target Memphis Depay nú al is!

Dit is hoe rijk Memphis Depay nu al is!

Het lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn voordat definitief bekend gemaakt zal worden dat Memphis Depay zich volgend seizoen speler van FC Barcelona mag noemen. Maar hoe rijk is de Oranje-international nu eigenlijk al? Quote zocht het uit.

De Catalaanse club is bereid zo’n 30 miljoen euro over te maken naar Memphis Depay’s huidige club Olympique Lyon, zo melden diverse media. Hoeveel de aanvaller zelf kan gaan verdienen bij de Spaanse topclub is nog niet bekend, maar voor het geld hoeft hij het in ieder geval niet meer te doen.

Bij Lyon, waar Memphis vier seizoenen actief was, verdiende hij 5,5 miljoen euro per jaar. Daarvoor ving hij bij Manchester United (2015-2017) een vergelijkbaar bedrag. Afgelopen mei was zijn vermogen dan ook zo’n 26 miljoen euro, waarmee hij op de 11e plek staat van Nederlands’ rijkste sporters.

Een ding waarin Depay bijna net zo goed is als voetballen en geld verdienen, is geld uitgeven. Dit blijkt wel uit zijn wagenpark, met daarin onder meer een Mercedes AMG G63 Mansory, een Mercedes Maybach S650, een Rolls Royce Wraith Mansory. Bovendien bezit hij een horloge ter waarde van 500.000 euro en een dik appartement in Rotterdam dat hij voor 2,4 miljoen euro kocht.

Check hier de auto’s en het appartement in Rotterdam van Memphis Depay:

View this post on Instagram

One foot out the door.

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay) on

Bron & beeld: NOS, Quotenet, Instagram Depay