Skip to main content

Hij werd een bekende Nederlander na zijn deelname aan De Gouden Kooi in 2007 en 2008: ‘Terror’ Jaap Amesz. Dit is hoe het met hem gaat in 2023 en hoe Jaap er nu uitziet.

Jaap in De Gouden Kooi

De Reality ster was samen met Amanda, Brian en Huub te zien in de finale van De Gouden Kooi. Hij won de show en kreeg als beloning maar liefst €1.351.000,- . Jaap werd dus rijk, maar dat ging niet helemaal goed.

Vermogen

Hij zette een groot deel van zijn vermogen op een rekening van de DSB Bank, de bank die dus in 2009 failliet ging, en zo ook een groot deel van Jaap’s vermogen verdween. Hoeveel precies wilde hij nooit zeggen. “Laat ik het erop houden dat ik moet werken voor mijn geld”. Jaap keerde een paar keer terug op TV: O.a. tijdens een interview met Joran van der Sloot en Sterren Springen.

Terror Jaap in 2023

Jaap is volgens Shownieuws, dat onderzoek deed naar hoe het met hem nu gaat, in 2023 tegenwoordig coach op het gebied van ‘neuro-linguïstisch programmeren’. Vorig jaar liet Jaap in Story weten bezig te zijn met een docu over zijn leven en bezigheden de afgelopen jaren. Hij zei: “Wat dat is, houd ik nog voor me. Maar er komt iets aan.” Hierin zou hij ook iets gaan onthullen ‘waar niemand weet van heeft gehad’.

Bekijk hier de beelden van Jaap toen en nu:

BSR AGENCY – Finale De Gouden Kooi De foto toont winnaar Jaap Amesz oftewel Terror Jaap
BSR AGENCY – HULSHORST, Vrijdag Inval van de politie bij Jaap Amesz (bekend als Terror Jaap) in bungalowpark De Hoefstal

Nu:

Amanda was afgelopen jaren wél in het nieuws:

Via Shownieuws, BSR Agency