Dit zijn de eerste beelden van de ‘Undercover’ spin-off ‘Ferry’! (Beelden)

Goed nieuws voor fans van Undercover! De allereerste beelden van de langverwachte Netflix-film ‘Ferry’ zijn eindelijk te zien. Bekijk ze onderaan dit artikel.

De film ‘Ferry’ is een spin-off van Undercover en vertelt het verhaal van crimineel Ferry Bouman (Frank Lammers) en Daan (Elise Schaap). 

Ferry’s verhaal

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte.

Onverwachte ontknopingen

Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Releasedate onbekend

Het is helaas nog niet bekend wanneer de film te zien is. Houdt AXED in de gaten voor de laatste updates!

Bekijk de eerste beelden hieronder:

Bron: YouTube, Netflix

Lees ook: