Skip to main content

Klaas Otto zou zijn dochter Melissa hebben elkaar unfollowed op Instagram. Nu gaat het verhaal rond dat Rachel Hazes de oorzaak zou kunnen zijn van de ruzie tussen Klaas en zijn dochter.

Rachel Hazes

De relatie van Klaas Otto en Rachel Hazes was van erg korte duur, maar dat weerhield Rachel niet om het contact met Melissa, de dochter van Klaas, te behouden. Ze besloot daarom met Melissa en haar moeder een hapje te halen.

Ze hadden zodanig naar hun zin dat Rachel de dames uitnodigde bij haar thuis. “Wat een super avond heb ik weer gehad samen met mijn liefies. Met mijn lieve mama en lieve Rachel”, schreef Melissa op Instagram bij een serie foto’s. Rachel liet in de reactie ook haar ervaring weten. “Was weer een heerlijke avond met jullie. Hoop dat er nog vele mogen volgen.”

Klaas Otto ruzie met dochter Melissa?

Schijnbaar zou Klaas niet zo blij zijn met de laatste ontwikkelingen. Hij zou Melissa hebben ontvolgd op Instagram en zij zelf volgt haar vader ook niet meer. Melissa zou ook niet zo dol zijn op Gracie, dat liet ze in een eerder intervieuw weten. “Rachel is zó anders dan Gracia”, vertelde Melissa in weekblad Story. “Ze is zo lief en heeft een hart van goud. Ze denkt altijd aan een ander in plaats van alleen aan zichzelf. Rachel is zo’n lieve vrouw, echt waar.”

Bekijk hieronder de beelden:

Bron: Instagram, DenD

Leave a Reply