Dochtertje Serena Williams steelt de show en gaat compleet viraal (Video)

Serena Williams is een van de beste atleten op de wereld en is dan ook regelmatig in het nieuws. Naast haar succes in tennis, wordt er ook vaak geschreven over Serena’s liefde voor haar natural body en haar liefdesleven. Zo schreven wij vorig jaar nog over haar korte zangcarrière!

Dochtertje Serena Williams

Nu is de tennisster echter om heel wat anders in het nieuws. Sterker nog, zij is niet eens echt in het nieuws, maar haar dochtertje Olympia! Olympia is namelijk compleet viraal gegaan bij haar moeders laatste tennismatch.

Go mommy!

Olympia is met haar drie jaar oud misschien nog iets te jong om zelf op het veld te staan, maar ze is er sowieso voor haar mama! Bij elke match van Serena is de kleine weer te zijn, aan de zijlijn, vol met support voor haar kampioenen mama. Zo ook in het laatste fragment dat viraal ging.

Terwijl Serena Williams hard haar best doet om nog meer bekers mee naar huis te nemen, is te zien dat Olympia bij haar vader op schoot zit en zwaait naar haar mama. De kleine roept onverstaanbaar: ‘Mommy!’ en steelt zo de gehele show. In het filmpje is duidelijk hoe blij Serena wordt van de onvoorwaardelijke steun van Olympia. Ze zwaait dan ook enthousiast terug naar de kleine! Olympia’s vader, Alexis Ohanian, kon het niet laten het schattige filmpje op Instagram te plaatsen.

Check het fragment hieronder:

View this post on Instagram

Baby 👋 Mama

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

Zoals we zien in dit filmpje, kan Serena Williams altijd rekenen op de steun van haar kleine!

Bron en beeld: RTL Boulevard. Glamour