Skip to main content

Amerikaanse dokter Medina Culver heeft onlangs een foto gedeeld van toen ze op de middelbare school zat, waarmee ze even het internet brak. Ze plaatste de foto op haar Instagram, waar de dokter razend populair is met haar 110.000 volgers. Waarom dat zo is? Bekijk de beelden.

Dokter Medina

Je vraagt je misschien af wie Dokter Medina is. In haar Instagram bio beschrijft ze zichzelf als een ‘Family medicine doctor’. Ze is duidelijk populair vanwege haar aantrekkelijke uiterlijk, waarover ze zelf stelt dat het allemaal volledig natuurlijk is. Laat dat nu precies de reden zijn dat haar middelbare schoolfoto zo viraal ging. Toen zag Medina Culver er namelijk heel anders uit dan nu. Zou het de puberteit zijn geweest?

Razend populair

Hoewel ze populair is vanwege haar uiterlijk, vindt Dokter Medina het belangrijk om te vermelden dat ze meer is dan alleen een knap koppie en dat er ook genoeg mooie vrouwen zijn met ‘serieuze beroepen’. Zo schreef ze ooit op Instagram: “Mooie vrouwen zijn meer dan alleen maar mooie gezichten. We kunnen alles zijn, ook een topdokter! Weet je, iemand zei me ooit eens: ‘Jij bent te mooi om een echte dokter te zijn.’ Dat houd je toch niet voor mogelijk!”

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder enkele beelden van Medina, inclusief de virale schoolfoto.

dokter medina
dokter medina

Een LLDL bekendheid bij de dokter

Bron, beeld: Instagram

Leave a Reply