Skip to main content

De jonge 18-jarige ploeggenoot van Kasper Dolberg die een duur horloge van hem jatte in de kleedkamer en ontslagen werd, heeft gereageerd.

Lamine Diaby heeft spijt van wat hij deed en meent dat het uit jaloezie kwam richting de ex-Ajax spits. “Na een dagenlange mediastorm heb ik besloten zelf met een statement te komen. Ik wil mijn excuses aanbieden aan alle fans. Veel van hen hebben me gesteund sinds ik mijn debuut maakte voor OGC Nice. De hoeveelheid reacties die ik gehad heb, bevestigen hoe erg ik hen teleurgesteld heb.”

Hij maakt bekend in een statement: Ik heb met trots de clubkleuren gedragen Ik ben lang geblesseerd geweest en toen ik terugkwam kreeg ik ook nog een rode kaart toen ik voor het Onder 19-team speelde. Dat heeft me mentaal wel wat gedaan.”

Hij gaat verder met “Mijn moeilijke situatie stond heel erg in contrast met het succes en de status van Kasper Dolberg, mijn ploeggenoot. Ik heb mijn situatie op hem afgereageerd zonder daar enige reden voor te hebben. Waarschijnlijk was dat uit jaloezie. In plaats van de sportieve strijd om een basisplaats op het veld uit te vechten, heb ik me dom gedragen tegenover hem.

Hij sluit af met: ,,Ik voelde me na de komst van Kasper niet gewaardeerd. Ik was teleurgesteld en gefrustreerd. Natuurlijk ben ik pas achttien jaar oud, maar mijn leeftijd is geen excuus voor wat dan ook. Ik heb iedereen mijn excuses aangeboden en ik neem mijn verantwoordelijkheid. Ik wens OGC Nice veel succes en ook Kasper in de rest van zijn carrière. Misschien komen we elkaar ooit weer eens tegen op het veld. Ik hoop in de toekomst aan te kunnen tonen dat ik meer waard ben dan deze enorme fout. Vanaf nu wil ik me weer richten op mijn grote passie: voetbal.”

Franse media melden dat Diaby-Fadiga nu op weg naar Paris FC, de huidige nummer twintig in de Franse Ligue 2.

Hieronder zijn tweet en René van Veronica Inside die hem nog verdedigt :

https://twitter.com/Diabylamine9/status/1179062325455835136

Leave a Reply