Doodsoorzaak Aaron Carter nog mysterie “Buren hoorden geschreeuw”

Het plotselinge overlijden van zanger Aaron Carter schokte de wereld op zaterdag avond. Twee dagen later is de doodsoorzaak echter nog onbekend.

Aaron Carter

Het is nog niet vast te stellen hoe Aaron aan zijn einde is gekomen, de doodsoorzaak kan nog niet bekend worden gemaakt op dit moment, aldus de lijkschouwer. De man meent dat er aanvullende tests en onderzoeken nodig zijn.

“Buren hoorden geschreeuw”

Aaron werd zaterdag dood gevonden in zijn huis in een badkuip. Het gebeurde in de ochtend, even na 11.00 uur werd hij doodverklaard. De buren van Aaron Carter hoorden “huiveringwekkend geschreeuw” uit zijn huis in Californië. Het bleken de kreten van zijn medewerkster te zijn die hem aantrof. Buren zeiden dat ze de vrouw o.a. hard hoorden schreeuwen: “Hij is dood, hij is dood”

Er werden rechercheurs voor moordzaken gestuurd. Aaron zou volgens vrienden overleden zijn aan een overdosis, maar dat is dus nog niet officieel bevestigd. Vrienden sluiten uit dat hij zelfmoord zou hebben gepleegd omdat hij plannen had om volgende week de studio in te gaan om nieuwe muziek op te nemen.

Doodsoorzaak

Bronnen van TMZ vertellen dat Aaron mogelijk een verslaving aan het snuiven van perslucht zou hebben, onderzoekers vonden daar bewijs van op de plaats van zijn dood. “Er waren meerdere blikken perslucht in Aarons badkamer en slaapkamer gevonden, evenals voorgeschreven pillen. Het is niet duidelijk of hij daardoor is verdronken, maar het is duidelijk een grote aanwijzing voor wat er is gebeurd.”

Hieronder de laatste updates en broer Nick’s emotionele reactie:

Bron: TMZ, The Sun US YT