Door deze bizarre eisen vraagt Dr Dre’s Ex $2 Miljoen Per Maand!

Dr. Dre heeft het moeilijk. Zijn ex, Nicole Young, is niet van plan met lege handen uit de (v)echtscheiding te lopen. De zakenman heeft bijna miljarden gemaakt, met onder andere Beats by Dre. Nadat Nicole maar liefst 24 jaar getrouwd was met de multimiljonair, is ze gewend geraakt aan een bepaalde lifestyle. Die lifestyle is Nicole niet van plan op te geven. Ze eist maandelijks dan ook miljoenen en wel om de volgende redenen.

10.000 euro voor de was

Nicole Young eist 2 miljoen dollar per maand van Dr. Dre. Ja, dat lees je goed. Per maand! Op verzoek van de rechter heeft zij inmiddels aangegeven waarom ze recht heeft op 2 miljoen per maand en waar zij dat geld voor nodig heeft. Nicole Young heeft een indrukwekkende lijst opgesteld van haar maandelijkse kosten. Hieronder valt bijvoorbeeld 10.000 dollar voor de was, 135.000 voor nieuwe kleren en bijna een miljoen voor entertainment. Volgens TMZ vergoedt Dr. Dre momenteel alles voor Nicole Young, zoals huisvesting, voedsel en security.

Gezien Dr. Dre en Nicole niet getrouwd zijn in gemeenschap van goederen, gaat het moeilijk worden voor Nicole om haar doel van 2 miljoen per maand te bereiken. Young beweert dat Dre haar heeft verboden creditcards te gebruiken en dreigend taalgebruik gebruikte, toen hij eiste dat ze geen cent van zijn geld uitgeeft. Volgens de aanklachten van de rechtbank beschuldigde Young hem ervan op een avond dronken te zijn en zei hij tegen haar: “Geef geen cent meer uit. Je kunt niet gemeen en respectloos zijn en mijn zuurverdiende geld uitgeven. Dat is een bedreiging. Ik zet het strandhuis volgende week te koop. “

Fans hadden genoeg te zeggen over de bizarre lijst en de bizarre scheiding van Dr. Dre en Nicole Young. Bekijk hieronder wat tweets!

Aan zo’n huis is Dr. Dre vast 2 miljoen per maand kwijt!

Bron en Beeld: Complex.