Skip to main content

Via een juicekanaal komt naar buiten dat Douwe Bob gisteren ruzie zou hebben gehad tijdens Holland zingt Hazes. Het akkefietje zou zijn geweest met youtuber Jeroen Holtrop van De Telegraaf en helemaal uit de hand zijn gelopen.

Heftige ruzie tussen Douwe Bob en Telegraaf reporter

Juicechannel heeft een bericht gedeeld over Douwe Bob en Jeroen Holtrop van De Telegraaf: “lk was gister aan het werk in de Ziggo Dome voor Holland zingt Hazes. Er is een grote ruzie geweest tussen Douwe Bob en Jeroen van De Telegraaf. Het ging over zijn drugsverslaving en de manager van Douwe begon zich ermee to bemoeien en te schreeuwen. Het werd een heel gedoe en we konden niet alles horen, maar Douwe is boos weggegaan. Hij was sowieso heel arrogant al de hele tijd en zei geen bedankt als hij wat drinken ofzo kreeg. Echt arrogant!!”.

Juicekanaal heeft reactie van Telegraaf reporter

Het juicekanaal schrijft over de ruzie: “Het had niet veel gescheeld of de befaamde ruzie scene voor de Albert Heijn had zich gisteren in de Ziggo Dome afgespeeld. We hebben navraag gedaan bij @ieroenholtrop, die het akkefietje heeft bevestigd. Waarom er ruzie uitbrak, wil niemand antwoord op geven, maar het zou kunnen gaan om de vragen die werden gesteld.”

In de video hieronder is te zien hoe Jeroen de vragen stelt en Douwe geïrriteerd raakt. Daarna lijkt er een een flink stuk geknipt te zijn, maar de ‘heftige ruzie’ is niet te zien:

Douwe Bob betrokken bij heftig incident

Recent gingen er op sociale media meerdere beelden rond van een incident waar Douwe bij was betrokken en een klap zou hebben uitgedeeld. De manager van Douwe Bob was er zo snel mogelijk bij om dit recht te trekken en te reageren op alle geruchten. Zijn manager: “Hij had een opstootje met wat jongeren met scooters. Er zijn wat lelijke dingen gezegd, toen heeft Douwe Bob een tik op een helm gegeven.” Ook vertelt zijn manager dat Douwe veel spijt heeft en het incident betreurt.

“Ik ben echt heel erg geschrokken van mezelf en ga per direct stappen ondernemen om dit nooit meer te laten gebeuren”, laat de dertigjarige zanger via zijn manager weten. “Mijn oprechte excuses aan de betrokkenen en de rest van Abcoude voor het mooie dorp op deze manier in de media te laten komen. I’ll do better“.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RealityFBI