Drake laat zijn gigantische mansion van binnen zien!

Drake laat zijn gigantische mansion van binnen zien!

Drake heeft de deuren geopend van zijn 50.000 vierkante meter grote mansion in Toronto. Het prachtige huis is ontworpen door de Canadese architecten- en interieurontwerper Ferris Rafauli. Architectural Digest mocht binnen kijken.

In het extravagante huis is o.a. een zwart marmeren bad van 4.000 pond en een NBA-basketbalveld. Ook is er een master suite van 3200 m2 met een bed en bedbodem van 1 ton van Hästens, de officiële leverancier van het Zweedse koninklijke hof.

Drake sprak in het interview over zijn slaapkamer en zei: “The bedroom is where I come to decompress from the world at the end of the night and where I open my eyes to seize the day. The bed lets you float, the shower lets you escape and gather your thoughts, and the closet makes you want to talk to yourself while you’re getting dressed.” 

Drake: “Ik denk dat het huis laat zien dat ik oprecht geloof in mezelf en probeer altijd door te zetten. Ik denk ook dat het huis zegt dat ik voor altijd zal blijven in de plaats waar ik geboren ben. “

Bekijk de indrukwekkende jaw-dropping beelden hieronder:

Swipe:

View this post on Instagram

Drake’s home via @archdigest ✨

A post shared by COMPLEX (@complex) on

Video:

Bron: Complex, TMZ