Drake noemt Kylie Jenner ‘Side Piece’! Ophef ontstaat, Drake Reageert!

Drake heeft voor ophef gezorgd met lyrics in een onuitgebrachte track. Daarin gaat hij los over Kylie Jenner. Drake noemt Kylie Jenner ‘Side Piece’ namelijk in de track. Nu heeft hij gereageerd.

Drake noemt Kylie Jenner ‘Side Piece’

De geruchten dat Drake en Kylie aan het daten zijn na de breuk met Travis Scott gaan namelijk al een hele tijd rond. De twee werden samen gespot, maar hebben allebei ontkent dat ze aan het daten zijn.

Drake rapt op de track: “Yeah, I’m a hater to society. Real s—, Kylie Jenner that’s a side-piece. Yeah, I got 20 motherf—ing Kylies,”

Ook Kendall Jenner en Gigi Hadid worden genoemd in de veelbesproken gelekte track: “Yeah, I got 20 damn Kendalls. Young slim baddies and they en vogue. Yeah, I got 20 f—ing Gigis,”

Drake Reageert

Hij reageert nu en biedt excuses aan. Drake meent dat deze track al 3 jaar oud is. Hij werd toen geschrapt. Niemand had ‘m ooit mogen horen: “Het laatste wat ik zou willen doen, is wakker worden met vrienden van me die zich niet gerespecteerd voelen. Dus ik moest dat gewoon zeggen om de dag te beginnen.”

Beluister de track en bekijk Drake’s reactie en meer info hieronder:

Bron: Hollywood Life, Access