Skip to main content

Er gaat een hele pikante video van Drake rond die is gelekt online. De video is zeer gewaagd want de superster is te zien terwijl hij niets aan heeft. Lang werd getwijfeld over de echtheid van de video maar nu heeft Drake zelf gereageerd en lijkt te bevestigen dat het een legit video van hem zou zijn.

Drake gelekte video

Het ging helemaal los vandaag op X met mensen die de video blijkbaar hebben gezien, hoewel deze niet door goedkeuring van vele social media platforms heen komt vanwege de expliciete beelden. De hashtag #drake gaat dan ook viraal.

Drake is in de video te zien terwijl hij in zijn private jet ligt en bepaalde stimulerende handelingen verricht bij zichzelf. Mensen hebben het dan ook massaal over zijn ‘dinges’ en de omvang daarvan. De rapper/zanger zelf heeft inmiddels gereageerd op de video.

Drake reageert

Dat doet hij nadat hij er naar wordt gevraagd door bekende en bevriende youtuber Adin Ross, die aan het streamen was terwijl de foto online lekte. Dit leidde ertoe dat Ross Drake een spraakbericht stuurde. Ross vertelde Drake dat hij zich ‘buitengewoon gezegend’ mag noemen en dat hij een ‘raket’ heeft. Het was een vulgaire tekst, maar het leek Drake te amuseren, die Ross terug appte terwijl hij aan het streamen was. De tekst bevestigt volgens velen dat de video echt van hem is.

Drake stuurde Ross namelijk een drankje emoji met acht lachende emoji’s en hij lijkt volkomen relaxed te zijn onder de ongemakkelijke omstandigheden. Hij zou gegrapt hebben dat dit de intro wordt van zijn volgende album.

Bekijk hier de beelden en de reactie

Via