Skip to main content

De shows van Drake 2 jaar geleden in de Ziggo Dome in Amsterdam werden meerdere keren verplaatst, tot grote frustratie van fans met kaartjes. Wat het nog erger maakte is dat Drake wél verscheen op een besloten feest: de Bar Mitswa van Noah Nissan in het Amstel Hotel.

De vader van Noah is de zakenpartner van Drake en heeft tegeonover de Volkskrant het een en ander verteld over Drake en die avond. Ook komt de afterparty van Drake in club Air ter sprake, na zijn show in de Ziggo Dome in april dit jaar, waarbij Drake maar eventjes binnen was.

Sabah Nissan meldt: “Drake zou het feest hosten, In Amerika betekent dat: je bent aanwezig, als een gast. Hij is er geweest van half 1 ’s nachts tot 2 uur, daarna hebben we tot 4 uur een afscheidsborrel van zijn tournee gehad in hotel The Toren en om 7 uur ’s ochtends zat hij in zijn privévliegtuig op Schiphol-Oost, terug naar Toronto. Het was nooit de bedoeling dat Drake in Air zou optreden. Hij had net een concert gegeven in de Ziggo Dome, dan gaat hij toch niet nog een keer optreden? Een optreden van die man kost ­4 miljoen.”

Hij laat verder weten dat hij en Ali B het bedrag voorgeschoten hebben en niks daarvan terug gezien:

“Voor zijn aanwezigheid op deze afterparty kreeg Drake 140 duizend euro betaald. Air had het geld kunnen terugverdienen door 1200 kaarten voor 100 euro te verkopen en 20 viptafels van 1000 euro. Alleen hadden ze maar 700 mensen binnen, van wie 200 gratis en ze verkochten nul tafels. Sowieso zou niemand hieraan verdienen. Het was meer voor promotie, van Air en de concerten van Drake. Ali B en ik hebben 70 duizend euro voorgeschoten, wij hebben allebei de helft aan Drake ­betaald. Air zou ons terugbetalen.”

‘Ik heb nog niets gezien. Dit zie ik als een verliespost. En een les. Ik kan er verder niet mee zitten, ik moet verder. Ik heb zoveel aan mijn hoofd.’

Hieronder beelden van Drake in Club Air 2019 en de Bar Mitswa van Noah 2017:

Check het hele interview met Sabah Nissan HIER

Leave a Reply