Skip to main content

Dua Lipa fans worden getrakteerd met een aantal badkamer kiekjes. Alleen ging de aandacht ergens anders naartoe.

Badkamer selfie

De ‘New Rules’-zangeres trakteert fans regelmatig op privé foto’s in haar leven via Instagram, waar ze graag selfies, video’s en professionele shots deelt. Eerder was ze aan het genieten van kiekjes van haar vakantie. Dit keer in de badkamer.

Dua Lipa deelt in een recente foto, die ze nam terwijl ze in een badkamer stond, waar ze haar shirt omhoog trok om haar ondergoed te onthullen terwijl ze voor een spiegel poseerde. Ondanks de pikante foto, hebben fans toch iets opgemerkt op de achtergrond.

Dua Lipa

Fans gaan los

Op de douche zijn er een aantal markeringen te zien. Fans vinden het opvallend veel lijken op handafdrukken op de met stoom bedekte glazen deuren.”Het spijt me, maar als iedereen aan die merktekens denkt, zouden ze dan niet meer lukraak moeten zijn?”, reageert iemand. Andere mensen merken de markeringen ook op.

“Ik bedoel, ze had misschien seks onder de douche gehad, wat maakt het uit.”, schrijft een andere fan. “Er was niets schoons aan de hand in die douche, voor zover ik het zie”, grapt een ander

Het is niet duidelijk of het ook daadwerkelijk handdrukken zijn.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl