Skip to main content

Chahid Charrak ook wel bekend als Dutch Performante heeft wat boze tongen losgemaakt. Er is een video verschenen waarin hij zijn zoon met grove taal uitscheldt. Volgers gaan los onder zijn foto’s.

Dutch Performante kinderen

Zijn kinderen leken een gezellige dag hebben gehad in de regen. Uiteindelijk worden die naar binnen geroepen omdat ze kletsnat waren. Een TikTok-account die beelden deelt van de video, heeft de scheldpartij eruit geknipt. Een oplettende volger reageert. “Hebben jullie ook de lange versie van de story? Hij scheldt daar zijn eigen kinderen uit”. Uiteindelijk hebben andere volgers de video weten te bemachtingen.

Reacties

De beelden zijn niet goed gevallen en Dutch Performante komt onder vuur te staan. Volgers vinden het niet kunnen dat hij zijn kinderen zo aanspreekt. “Vind het niet kunnen hoe je je kind uitscheldt. Op camera leuk en vrolijk en als de camera uit is meteen boos op je kind. Kan gewoon niet”, reageert iemand. “Je eigen kind zo noemen. Nep sukkeltje”, reageert een ander boos.

Hij zou zich ook inzetten voor het Wilhemina Kinderziekenhuis en dat wordt nu tegen hem gebruikt. “Ik vind het abnormaal en onbeschaafd om met k te schelden. (…). Van iemand die zich zó inzet voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis, verwacht je toch ander gedrag”

Excuses

Dutch Performante heeft zijn excuses aangeboden: “Lieve mensen, iedereen is weleens boos op zijn kind. Maar hoe ik had gereageerd heb ik enorm veel spijt van. Het is gebeurd en ik kan het niet meer terugdraaien. Ik heb het gezegd en excuses daarvoor. Ik moet beter om gaan met mijn frustraties.”

Bekijk de beelden hier:

Bron: @realityfbi

Leave a Reply