Eerste beelden Temptation Island: Love or Leave beloven drama! (Video)

De allereerste beelden van Temptation Island: Love or Leave zijn onthuld! In een preview zien we hoe vier koppels de ultieme relatietest aangaan en twee weken van elkaar gescheiden worden. En aan de beelden te zien beloven het veertien heftige dagen te worden

In Italië gaan vier koppels de uitdaging aan: zijn ze hier met de ware of is er iemand met wie het toch beter klikt? In twee aparte villa’s gaan ze op zoek naar het antwoord, waarbij de ‘singles’ – de nieuwe ‘verleiders’ – het vuurtje extra opstoken.

Wilde feestjes en vechtpartijen

En dat de koppels het heet gaan krijgen, dat blijkt wel uit de eerste beelden. Zo vangen we een glimp op van wilde feestjes, twerkende dames, vechtpartijen en huilbuien. Het lijkt erop dat de emoties weer flink oplopen tijdens het nieuwe Temptation seizoen.

Vanaf 26 november op Videoland

Kan je na het zien van onderstaande beelden niet meer wachten? Je moet nog even geduld hebben; Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 november te zien op Videoland. Mochten er voor die tijd nieuwe beelden verschijnen, dan delen we die natuurlijk met jullie!

Bekijk de allereerste beelden hieronder:

Bron: YouTube, Videoland

Lees ook: