Skip to main content

De EK loting is zojuist achter de rug en Oranje weet tegen wie het mag opnemen. O.a. Wesley Sneijder was uitgenodigd om de balletjes uit de koker te halen en open te maken. Maar hij, en alle andere aanwezigen, plus miljoenen kijkers keken raar op als er plots hard kreunende geluiden van een vrouw te horen is.

EK loting onderbroken

Extreem ongemakkelijk, het gaat om een oude beruchte internet grap. Velen die slachtoffer zijn geworden van deze online prank herkennen het geluid. Nietsvermoedende mensen moeten een video die ze aan het kijken zijn harder zetten omdat deze te zacht staat, als plotseling kreun geluiden keihard door de speakers luiden.

Geluiden

Dat geluid was dus ook vanavond te horen en het duurde minuten lang. Wie de grappenmaker was die voor dit ongemakkelijk moment heeft gezorgd is niet bekend. Het moment ging helemaal viraal met enkele van deze reacties: “Hoop oprecht dat niemand met zijn ouders meekeek, werd de trekking van het EK 2024 vanavond onderbroken door de beruchte seksgeluid-grap. En natuurlijk zorgde het voor een behoorlijk lastige kijkervaring.”

Bekijk hier de video’s en de loting

Via X